• 1404/04/24 - 06:46
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:

اجرای برنامه‌های فرهنگی و عقیدتی، روحیه خدمت‌رسانی کارکنان را ارتقا می‌بخشد

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت نقش حوزه‌های نمایندگی ولی‌فقیه در تحقق ارزش‌های اسلامی و لزوم اجرای برنامه‌های فرهنگی و عقیدتی به منظور ارتقای روحیه و انگیزه خدمت‌رسانی در کارکنان این وزارتخانه تأکید کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از حوزه نمایندگی ولی‌فقیه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی در نشست آموزشی مسئولان جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه، خدمت بی‌منت به مردم را از اولویت‌ها دانست و اظهار داشت: باید برای تقویت و ارتقای سطح و کیفیت خدمت‌رسانی به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

 

وی افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی تأثیرات قابل توجهی در ارتقای روحیه، انگیزه و انسجام کارکنان دارد و می‌تواند به بهبود عملکرد و افزایش رضایت‌مندی مردم منجر شود.

 

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیاز امروز جامعه، تصریح کرد: امروز ایران بیشتر از هر زمان دیگری، به امنیت، آرامش، وفاق و همبستگی ملی و امید و امیدآفرینی نیاز دارد و ما وظیفه داریم در این راستا گام برداریم.

 

وی خواستار تدوین برنامه‌هایی برای ارتقای سطح علمی و تخصصی کارکنان در حوزه‌های مختلف شد و در ادامه افزود: رشد علمی همراه با مطالعه، نقش مهمی در ارتقای دانش دارد که در این زمینه باید برنامه‌ریزی‌های دقیق و سنجیده داشت تا شاهد توسعه این حوزه باشیم.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 206425
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید